به گزارش آژانس خبری ریحان؛ تیمور پورحیدری در اولین جلسه ستاد احیا و فعالسازی واحدهای صنعتی گیلان ذیل کارگروه که با حضور معاون اقتصادی استانداری و سایر اعضای مرتبط تشکیل گردید اظهار داشت: مسئولیت توقف تولید و عواقب آن بر عهده بانک و یا هر نهاد می باشد که آن شرکت صنعتی را تحت تملک گرفته است و به تعطیلی کشانده اند.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت گیلان تاکید کرد: در سالی که مزین شده به نام تولید؛ دانش بنیان، اشتغال آفرینی است، به هر شکل ممکن مسائل حقوقی و چالش های آن را در اسرع وقت مرتفع و تعیین تکلیف نمایند تا این واحدها بلافاصله به چرخه تولید بازگردد.
وی با بیان اینکه در گیلان ۱۲۰ واحد تولیدی تحت تملک بانکها،تامین اجتماعی و سایر نهادها میباشد تشریح کرد: بایستی با برنامه زمانبندی دقیق این واحدها را یا خود مالکین فعال کنند و یا از طریق مزایده به افراد ذیصلاح واگذار گردد و در این ستاد آن را موظف می کنیم.
پورحیدی بهره مندی از توان داخلی و مراکز علمی را در احیاء واحدهای راکد در اولویت دانست واضافه نمود: استفاده از ظرفیت شرکتهای دانش بنیان ومراکز پژوهشی جهت توانمندسازی و ارتقای دانش فنی و تولید روزآمد اینگونه واحدها در اولویت قرار خواهد گرفت تا از وضعیت ماشین آلات فرسوده قبلی فاصله بگیرند.