×
×

ضیافت افطاری اصولگرایان به میزبانی مهندس کوچکی نژاد عضو شورای مرکزی جامعه اسلامی مهندسان کشور

  • کد نوشته: 22840
  • 18 فروردین 1403
  • ۰
  • جبار کوچکی نژاد نماینده مردم شهرستان های رشت و خمام در ضیافت افطاری اصولگرایان به میزبانی جامعه مهندسین استان گیلان مطرح کرد: جامعه مهندسین یک تشکل تخصصی با مشی اصولگرایی اسلامی است که بعنوان یکی از تشکل های تأثیرگذار جبهبه پیروان خط امام و رهبری فعالیت میکند.

    ضیافت افطاری اصولگرایان به میزبانی مهندس کوچکی نژاد عضو شورای مرکزی جامعه اسلامی مهندسان کشور
  • به گزارش آژانس خبری ریحان؛ جبار کوچکی نژاد نماینده مردم شهرستان‌های رشت و خمام عصر روز پانزدهم فروردین ماه در ضیافت افطاری اصولگرایان استان که به میزبانی جامعه اسلامی‌ مهندسین استان گیلان و با حضور تشکل‌های اصولگرا، احزاب، چهره‌های شاخص جبهه اصولگرایی برگزار شد گفت: جامعه اسلامی مهندسین یک تشکل عقیدتی، سیاسی، علمی و فنی با مشی اصولگرایی اسلامی است که در ۵۶ شهر استان گیلان دارای نمایندگان فعال و هسته مرکزی می‌باشد.

    وی افزود: در این تشکل مسائل مختلف سیاسی اجتماعی و فنی پیگیری، می شود.

    دبیر جامعه اسلامی مهندسین استان گیلان و عضو شورای مرکزی جامعه اسلامی کشور با اشاره به فعالیت‌های تخصصی جامعه اسلامی مهندسین در سطح استان، برگزاری نشست‌های سیاسی انتخاباتی، پیگیری موضوع پسماند استان و ارایه راهکار به استانداری، پیگیری معضل تالاب انزلی و… را از جمله مهمترین موضوعاتی دانست که این تشکل پیگیری و برای حل راه راهکار ارایه نمود.

    منتخب اول مردم شهرستان‌های رشت و خمام  در انتخابات دوره دوازدهم در بخش دیگری از صحبت‌های خود با دعوت از همه تشکل‌های اصولگرای استان و احزاب سیاسی به تببین فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص شعار سال نو و ارائه راهکار جهت عملی نمودن آن دعوت کرد.

    نماینده چهار دوره مجلس شورای اسلامی و منتخب دوره دوازدهم مجلس شورای اسلامی با تشکر از حضور تمامی مهمانان حاضر در این جلسه به خصوص،   هاشم نیا استاندار اسبق گیلان که خود از جانبازان سرافراز هستند و هرساله در این نشست حضور دارند از حضور  رحمت زاده؛ نماینده منتخب مردم شهرستان صومعه سرا،   نجفی نماینده مردم شهرستان‌های آستانه اشرفیه و کیاشهر، فلاح و احمدی منتخبین مردم شهرستان‌های رشت و خمام، شفیعی ثابت، مدیر کل سیاسی و انتخابات استانداری‌ گیلان، حجت اسلام و المسلیمن نجفی مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی استان گیلان، حجت الاسلام و المسلمین اشکوری، کیا عاشوری فرماندار شهرستان  رشت، ریاست و اعضای شورا شهر رشت، دبیران شورای وحدت استان، شورای ائتلاف استان و امناء، جامعه اسلامی فرهنگیان، جامعه اسلامی کارگران، جامعه اسلامی کارمندان و اصناف، جمعیت ایثارگری انقلاب اسلامی، نظام مهندسی ساختمان، دبیر حوزه علمیه خواهران و برادران در گیلان تشکر کرد.

    کوچکی نژاد تصریح کرد: بنده در خصوص برنامه آینده و ریاست مجلس، انتخابات و تحولاتی که باید در مجلس، شکل گیرد و قابل پیش بینی هم نیست در جلسات بعدی مواردی را مطرح خواهم کرد.

    برچسب ها

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *