تولید دانش بنیان برنج، راهکاری برای کاهش هزینه‌های تولید در گیلان

به گزارش آژانس خبری ریحان؛ موسسه تحقیقات برنج کشور به عنوان یکی از نهاد‌های دانش بنیان با تولید ارقام پر محصول با کیفیت برنج نظیر آنام ، گیلار ، تیسا ، نقش موثری در کاهش هزینه‌های تولید، صرفه جویی در مصرف آب، افزایش درآمد کشاورزان و در نهایت حفاظت از محیط زیست دارد.

هرسال حدود یک میلیون و ۱۰۰ هزار تن شلتوک و ۷۵۰ هزار تن برنج سفید در گیلان تولید می‌شود.

گیلان ۲۳۸ هزار هکتار شالیزار دارد.

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://reihaan.ir/?p=748

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

پربحث ترین ها

تصویر روز:

پیشنهادی: