آستارا- سرپرست معاونت برنامهریزی و امور عمرانی فرمانداری آستارا بر تشدید بازرسیها در حوزه آرد و نان تاکید کرد و گفت: با متخلفان در این حوزه برخورد می شود.
به گزارش آژانس خبری ریحان، سخاوت سلیمان نژاد ظهر پنجشنبه در نشست کارگروه آرد و نان آستارا اظهار کرد: با توجه به اینکه آستارا شهری مرزی و مسافر پذیر است، نظارت بر نحوه و کیفیت پخت نان توسط نانوایان یکی از ضروریات است که باید اعضای کارگروه به این موضوع توجه کنند.
سلیمان نژاد با اشاره به گلایه مردم در مورد نان تولیدی و تعطیلی خودسرانه نانواییها افزود: بسیاری از مردم از بهداشت و رعایت شرایط بهداشتی و حضور اشخاص غیرمسئول در نانواییها گلایه دارند.
وی عدم توجه و کمبود نظارت مبنی بر صدور مجوز برای افرادی که حائز شرایط نیستند را دلیل عمده مشکلات فوق دانست و گفت: گاهاً شاهد هستیم که برای افرادی که سررشته ای از شغل نانوایی ندارند مجوز صادر شده است.
سرپرست معاونت برنامهریزی و امور عمرانی فرمانداری آستارا ضمن تاکید بر رعایت قوانین در تمامی اقدامات بر توجه به مشکلات نانوایان تصریح کرد: نانوایان نباید دغدغه تأمین مواد اولیه همچون خمیر مایه یا سایر موارد را داشته باشند.
وی با انتقاد از بازرسیها در حوزه آرد و نان اضافه کرد: بازرسیها از کیفیت لازم برخوردار نیست و باید با هم افزایی تشدید شود، در بحث مرخصی نانوایان جز ایام خاص مانند نوروز که همه باید پای کار باشند، نانواها میتوانند درخواست مرخصی خود را تنها به اتحادیه نانوایان ارائه دهند تا با موافقت جهاد کشاورزی و صمت در کارگروه هماهنگی لازم صورت گیرد تا مشکلی پیش نیاید.
سلیمان نژاد با بیان اینکه بازرسی آرد و نان کاری تخصصی است و باید توسط افراد زبده صورت گیرد بر موضوع نظارت بر کارخانه آرد تاکید کرد و گفت: باید بازرسیهای موردی و سرزده از سوی اداره استاندارد در دستور کار قرار بگیرد.
وی افزود: دستگاهها بدون اغماض با تخلفها برخورد کنند، سهمیه آردی که به هر نانوایی اختصاص مییابد در واقع برای مردم آن محل است و اگر افراد نتوانند به مسئولیت خود عمل کنند باید مجوز لغو و به افراد واجد صلاحیت دیگری واگذار شود.
سرپرست معاونت برنامهریزی و امور عمرانی فرمانداری آستارا بیان کرد: به طور معمول نانوایان در تاریخ ۵، ۱۵ و ۲۵ هر ماه میتوانند نسبت به مراجعه به سایت و خرید سهمیه خود اقدام کنند.
وی افزود: نانوایان خوش حساب و دارای کارکرد مناسب به طور خودکار از سوی سامانه سهمیه تشویقی دریافت میکنند که ضرورت دارد نانوایان یک روز پیش یعنی در روزهای ۴، ۱۴ و ۲۴ به سامانه مراجعه کنند تا از سهمیه تشویقی استفاده کنند.
منبع:مهر