×
×

امتحانات نیمسال اول همه مدارس “حضوری” برگزار می شود

  • کد نوشته: 2236
  • 23 آذر 1400
  • دیدگاه‌ها برای امتحانات نیمسال اول همه مدارس “حضوری” برگزار می شود بسته هستند
  • علیرضا کمرئی در سفر به کرمانشاه در گفت و گو با ایسنا، در تشریح جزییات برگزاری امتحانات نیمسال اول دانش‌آموزان، عنوان کرد: با توجه به حضوری شدن مدارس، ارزشیابی ها هم حضوری برگزار خواهد شد.

  • سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت: امتحانات نیمسال اول در مدارس سراسر کشور حضوری برگزار می شود.

    علیرضا کمرئی در سفر به کرمانشاه در گفت و گو با ایسنا، در تشریح جزییات برگزاری امتحانات نیمسال اول دانش‌آموزان، عنوان کرد: با توجه به حضوری شدن مدارس، ارزشیابی ها هم حضوری برگزار خواهد شد.

    کمرئی با بیان اینکه هم اکنون مدارس باز بوده و به شکل تلفیقی از آموزش حضوری و غیرحضوری مشغول امر آموزش هستند، گفت: همه مدارس مجاز به فعالیت حضوری بوده، لذا همه امتحانات باید حضوری برگزار شوند.

    سخنگوی وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد: با توجه به اینکه مدل آموزش در مدارس سراسر کشور به حالت گذشته برگشته و آموزش حضوری در همه مدارس آغاز شده، لذا مدارس مکلف به برگزاری امتحانات نیمسال اول به شکل حضوری هستند.

    کمرئی ادامه داد: در همه پایه های تحصیلی امتحانات دی ماه با رعایت پروتکل های بهداشتی حضوری برگزار می شود.

    وی اشاره ای هم به بازگشایی حضوری مدارس بنا به نظر شورای مدرسه داشت و گفت: همه اکنون مدارس سراسر کشور باز هستند و هیچ مدرسه ای بدون عذرموجه تعطیل نیست، لذا اگر خانواده ای به باز نبودن مدرسه‌ای معترض باشد می تواند از طریق آموزش و پرورش موضوع را پیگیری کند.

    نوشته های مشابه

    دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.