×
×

افتتاح قریب‌الوقوع ۴ اتاق عمل پورسینای رشت

  • کد نوشته: 35410
  • 20 آوریل 2026
  • 0
  • در جریان بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان و نماینده مردم رشت و خمام در مجلس و عضو کمیسیون بهداشت، بر افتتاح قریب‌الوقوع ۴ اتاق عمل جدید در بیمارستان پورسینای رشت تأکید شد.

    افتتاح قریب‌الوقوع ۴ اتاق عمل پورسینای رشت
  • به گزارش آژانس خبری ریحان؛ دکتر محمدتقی آشوبی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، امروز به همراه دکتر مهدی فلاح، نماینده مردم شهرستان‌های رشت و خمام در مجلس شورای اسلامی، از مرکز آموزشی درمانی پورسینا رشت بازدید کردند.

     

    در این بازدید که محور اصلی آن بررسی روند توسعه و افزایش ظرفیت اتاق‌های عمل این مرکز درمانی بود، مسئولان از بخش توسعه یافته اتاق عمل پورسینا که با افزودن چهار اتاق عمل جدید، ظرفیت قابل توجهی به این بخش حیاتی اضافه می‌کند، دیدن کردند.

     

    این اتاق عمل ها در راستای پاسخگویی به نیازهای فزاینده و کاهش کمبود اتاق عمل، به ویژه برای رسیدگی به موارد اورژانسی و تروما در سطح استان صورت گرفته و در آینده نزدیک به چرخه درمان ملحق می‌شوند.

     

    دکتر مهدی فلاح، عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی بر اهمیت این پروژه تأکید کرد و از پیگیری برای تجهیز سریع این اتاق‌های عمل نوین خبر داد تا در آینده نزدیک آماده خدمت‌رسانی به بیماران باشند.

     

    این بازدید همچنین شامل سرکشی از پروژه توسعه اورژانس و پاویون دستیاران تخصصی مرکز پورسینا بود که روند ساخت و پیشرفت آن‌ها مورد بررسی قرار گرفت.

     

    دکتر آشوبی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، ضمن تقدیر از حضور و پیگیری‌های دکتر فلاح، به نقش نمایندگان مجلس در پیشبرد طرح‌های توسعه‌ای حوزه سلامت اشاره و بر اهمیت تکمیل و بهره‌برداری سریع‌تر پروژه‌های نیمه‌تمام برای بهبود خدمات درمانی در استان گیلان تأکید کرد.

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *