×
×

دیدار جبار کوچکی نژاد با آموزگارش

  • کد نوشته: 28539
  • 16 اردیبهشت 1404
  • ۰
  • به مناسبت فرارسیدن روز معلم، جبار کوچکی‌نژاد، نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی، با حضور در منزل میر شمس شکوهی‌راد، معلم بازنشسته و آموزگار سال‌های دور خود، از مقام و تلاش‌های ایشان تجلیل کرد.

    دیدار جبار کوچکی نژاد با آموزگارش
  • به گزارش آژانس خبری ریحان؛در این دیدار صمیمی، کوچکی‌نژاد با قدردانی از خدمات ارزشمند معلمان در عرصه تعلیم و تربیت اظهار کرد: «همه ما هر جا که هستیم و هر موفقیتی که کسب کرده‌ایم، مدیون راهنمایی‌ها و دلسوزی‌های معلمان خود هستیم. افتخار دارم که امروز در کنار استاد گرانقدرم، جناب شکوهی‌راد، باشم و از زحمات ایشان قدردانی کنم.»

     

    نماینده رشت با اشاره به اهمیت نقش معلم در جامعه افزود: «معلمان با صبوری و عشق، آینده‌سازان کشور را تربیت می‌کنند و جایگاه آنان در فرهنگ ما همواره والا و شایسته تکریم است.»

     

    میر شمس شکوهی‌راد نیز در این دیدار با ابراز خرسندی از حضور شاگرد قدیمی خود، بر اهمیت تداوم ارتباط معلمان و شاگردان و نقش آن در بالندگی جامعه تأکید کرد.

     

    پایان پیام

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *