×
×

دولت قول شنیدن سوت قطار رشت – آستارا را داد

  • کد نوشته: 28795
  • 26 اردیبهشت 1404
  • ۰
  • وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اهمیت توسعه ریلی کریدور شمال به جنوب گفت: به زودی سوت قطار رشت – آستارا به صدا در می‌آید.

    دولت قول شنیدن سوت قطار رشت – آستارا را داد
  • به گزارش آژانس خبری ریحان؛ فرزانه صادق، وزیر راه و شهرسازی به صورت برخط در آئین واگذاری اراضی تملک و آغاز مطالعات زمین شناسی پروژه ریل رشت – آستارا اظهار کرد: امروز یک روز بزرگ برای ایران و گیلان است.

     

    وزیر راه و شهرسازی با اشاره به واگذاری اراضی تملک شده بیان کرد: همکاری ریلی حمل و نقل بین ایران و روسیه جدی و حرفه‌ای است.

     

    صادق با اشاره به اینکه در کنار تملک اراضی، کارهای فنی و زمین‌شناسی آن هم انجام شود، گفت: اجرای پروژه ریلی رشت – آستارا با تملک اراضی و انجام زمین‌شناسی سرعت بیشتری می‌گیرد.

     

    وی با بیان اینکه ایران و روسیه نگاه تعاملی در توسعه روابط حمل و نقل دارند، افزود: توسعه روابط تجاری و اقتصادی ایران و روسیه با اتصال کریدور شمال به جنوب قوت می‌گیرد.

     

    وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه به زودی سوت قطار رشت – آستارا به صدا در می‌آید، گفت: شخص رئیس جمهور به صورت مداوم و مکرر پیگیر اجرای پروژه ریلی رشت – آستارا است.

     

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *