×
×

دستگیری بیش از هزار اخلالگر نظم و امنیت در گیلان

  • کد نوشته: 29297
  • 18 خرداد 1404
  • ۰
  • فرمانده نیروی انتظامی گیلان گفت: در راستای اجرای طرح مقابله با اخلالگران نظم و امنیت، از ابتدای امسال تا کنون هزار و ۳۷۰ نفر از اراذل و اوباش و افراد شروری که سابقه رفتار‌های خشن و مزاحمت برای مردم داشتند، شناسایی و دستگیر شدند

    دستگیری بیش از هزار اخلالگر نظم و امنیت در گیلان
  • به گزارش آژانس خبری ریحان؛ سردار حسین حسن پور درحاشیه نمایشگاه دستاورد‌های پلیس در طرح برخورد با اراذل و اوباش که با حضور دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان و برخی از مسئولان استانی و انتظامی در ستاد انتظامی استان برگزار شد، با اشاره به اهمیت طرح برخورد با اراذل و اوباش افزود: امنیت خط قرمز نیروی انتظامی است و از ابتدای سال اقدامات گسترده‌ای در سراسر استان در راستای اجرای این طرح صورت گرفته است.

    وی همچنین با اشاره به طرح یک هفته‌ای پاکسازی مناطق آلوده و مقابله با اراذل و اوباش که از ۶ تا ۱۲ خرداد همزمان با سراسر کشور در رشت اجرا شد افزود: در این مدت ۵۸۶ نقطه آلوده پاکسازی، ۸۱۷ اراذل و اوباش دستگیر و هزار و ۲۸۰ قبضه سلاح سرد شامل شمشیر، قمه، خنجر و پنجه بوکس از آنان کشف و ضبط شد.

     

    دستگیری بیش از هزار اخلالگر نظم و امنیت در گیلانفرمانده نیروی انتظامی گیلان گفت: بابرنامه‌ریزی مدون و با رضایت مردم، این طرح تا پاکسازی کامل نقاط ناامن ادامه خواهد داشت تا امنیت عمومی حفظ شود.

    سردار حسن پور افزود: برخورد قاطع و جدی با اخلالگران نظم و امنیت ادامه‌دار است و نیروی انتظامی با قدرت از آرامش و امنیت مردم دفاع خواهد کرد.

    سید مهدی فلاح میری دادستان مرکز استان هم در حاشیه این نمایشگاه گفت: دستگاه قضا با اراذل و اوباشی که نظم و امنیت عمومی را به خطر می‌اندازند، برخورد قاطع خواهد کرد.

     

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *