×
×

دستور بهره‌وری استاندار گیلان از ظرفیت‌های شرکت‌های دانش‌بنیان

  • کد نوشته: 24314
  • 21 مهر 1403
  • ۰
  • استاندار گیلان با تأکید بر لزوم توجه به جایگاه شرکت‌های دانش‌بنیان و پارک‌های علم و فناوری در حل مشکلات استان گفت: باید در تمامی عرصه‌ها از ظرفیت دانشمندان و متخصصان شرکت‌های دانش‌بنیان نهایت بهره را ببریم.

    دستور بهره‌وری استاندار گیلان از ظرفیت‌های شرکت‌های دانش‌بنیان
  • به گزارش آژانس خبری ریحان؛ هادی حق‌شناس صبح امروز در حاشیه بازدید از یک مجتمع کارگاهی دانش‌بنیان با همراهی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور با تأکید بر لزوم توجه به توسعه ایالت و کشور در حوزه‌های مختلف اظهار کرد: تولید محور توسعه و پیشرفت یک کشور است و این مهم در گیلان هم باید موردتوجه قرار گیرد.

    وی با تأکید بر لزوم توجه به جایگاه شرکت‌های دانش‌بنیان و پارک‌های علم و فناوری در حل مشکلات استان گفت: باید در تمامی عرصه‌ها از ظرفیت دانشمندان و متخصصان شرکت‌های دانش‌بنیان نهایت بهره را ببریم، زیرا تنها در این صورت می‌توان بر مشکلات فائق آمد.

    استاندار گیلان با ابراز خرسندی از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در گیلان افزود: در این استان شرکت‌های دانش‌بنیان بسیار خوبی در حوزه‌های مختلف فعال هستند که می‌توانیم از آنان در راستای توسعه و افزایش تولید و همچنین ایجاد اشتغال بهره گیریم.

    حق‌شناس با تأکید بر لزوم بسترسازی مسیر تولید دانش‌بنیان در گیلان گفت: موانع از سر راه دانش‌بنیان‌ها در گیلان برداشته می‌شود.

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *