برگزاری دوره مهارت‌های ترک گناه در مدارس علمیه اهواز

استاد اخلاق حوزه علمیه خوزستان از برگزاری تخصصی و کارگاهی دوره مهارت‌های ترک گناه و معصیت در مدارس علمیه اهواز، خبر داد. حجت الاسلام حصاری از اساتید اخلاق حوزه علمیه خوزستان، از برگزاری تخصصی و کارگاهی دوره مهارت‌های ترک گناه و معصیت خبر داد و گفت: دوره مهارت‌های ترک گناه و معصیت در اسلام در شش ماه گذشته در پنج مدرسه علمیه امام خمینی (ره)، امام خامنه‌ای، فاطمیون، الغدیر و خاتم الانبیا اهواز، برگزار شده است.

آژانس خبری ریحان :

وی افزود: مبحث مهارت‌های ترک گناه و معصیت، اصالتا یک بحث اخلاقی یا عرفانی محسوب نمی‌شود، بلکه یکی از مباحث مقدماتی در مباحث معنوی دینی است، وقتی انسان به سن تکلیف می‌رسد و مکلف به احکام الهی می‌شود، باید بلد باشد که چگونه واجبات الهی را انجام و محرمات الهی را ترک کند، چرا که صرف دوست داشتن ترک گناه، موجب ترک گناه نمی‌شود و نیاز به مهارت دارد که در آیات، روایات و کلمات بزرگان دین ما به این مهارت اشاره شده است.

به گزارش حوزه‌نیوز، او ادامه داد: یکی از عناوین دوره مهارت‌های ترک گناه و معصیت، مبحث تعادل و تعالی است که در این مبحث درصدد آموزش این مطلب به طلاب بودیم که انسان‌ها برای اینکه تکنیک‌های معنوی برای آنها سودمند باشد باید ابتدا از نظر روانشناختی متعادل باشند و یک شخص مثلا وسواسی، افسرده یا مضطرب در ابتدا باید خدمات روانشناختی و درمانی دریافت کند تا بتواند از خدمات معنوی استفاده کند.

حصاری، گفت: از دیگر مباحثی که در این دوره به طلاب آموزش داده شد، مبحث اهمیت و جایگاه ترک گناه در مباحث دینی و معرفتی با استفاده از آیات و روایات بود.

وی خاطرنشان کرد: مبحث «عزم» از دیگر سرفصل های آموزشی این دوره بود که در این مبحث نیز ما عزم را از نظر امام خمینی(ره) معنا کردیم، که همان عزم بر بندگی است و در ذیل این مطلب بحث جبران زندگی مطرح شد و گفتیم که موظف هستیم در ابتدای راه، خرابکاری‌های گذشته را ترمیم و حق الله و حق الناس‌های گذشته را جبران کنیم.

این استاد اخلاق حوزه علمیه خوزستان به بیان چندین مهارت و تکنیک برای ترک گناه و معصیت از جمله مشارطه، مراقبه، محاسبه نفس، معاتبه، مواخذه، تفکر و ایجاد نفرت از گناه در دل پرداخت و توضیحات مختصری در خصوص هر یک از این مهارت‌ها ارائه داد.

وی اظهار کرد: استقبال و بازخورد طلاب از برگزاری این دوره بسیار خوب بوده و طلاب پیگیر مباحث اخلاقی خود بوده‌اند.

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://reihaan.ir/?p=12514

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

پربحث ترین ها

تصویر روز:

پیشنهادی: