×
×

نقش پررنگ بخش خصوصی در اشتغال زایی

  • کد نوشته: 24493
  • 29 مهر 1403
  • ۰
  • ناترازی انرژی در حوزه‌های برق، آب و گاز، صنایع استان را با معضل جدی در فصول مختلف سال مواجه کرده است

    نقش پررنگ بخش خصوصی در اشتغال زایی
  • به گزارش آژانس خبری ریحان؛ قاسم رضائیان ، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی گیلان در دیدار با دکتر هادی حق شناس استاندار ضمن عرض تبریک و آرزوی موفقیت به استاندار جدید بابت پذیرش این مسؤولیت خطیر اظهار داشت: استان ما از لحاظ اقتصادی وابسته به بخش خصوصی است و نقش بخش خصوصی در ایجاد اشتغال و تولید به‌شدت پررنگ است

    قاسم رضائیان اظهار داشت: ناترازی انرژی در حوزه‌های برق، آب و گاز، صنایع استان را با معضل جدی در فصول مختلف سال مواجه کرده است و باید از طریق سرمایه‌گذاری در حوزه‌ی انرژی‌های تجدیدپذیر جهت رفع این ناترازی‌ها انجام شود.

    رضائیان اضافه کرد: فشارهای مالیاتی در سال‌های رکود و سخت اقتصادی کمر بخش خصوصی را خم کرده و این رخدادها موجب تسریع فرار سرمایه از استان می‌شود.

    وی متذکر شد: اتاق گیلان برنامه‌های متنوعی برای افزایش و توسعه صادرات دارد و امیدواریم استاندار و مدیران اقتصادی دولتی در روند توسعه صادرات استان ما را همراهی کنند و بتوانیم با ارتباط، تعامل و ایجاد مراکز تجاری در کشورهای هدف، ظرفیت‌های صادراتی استان را گسترش دهیم.

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *