مساجد و هیأت‌ها پایگاه آموزش هنری محله خود باشند

ماسال- فعال فرهنگی گیلان گفت: مساجد و هیأت‌ها می توانند پایگاه آموزش هنری به نوجوانان و جوانان محله خود باشند و چهره های جوان و تازه نفس به مدیریت فرهنگی کشور معرفی کنند.

به گزارش آژانس خبری ریحان، عباس ملکی معاف در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه این هفته ماسال با اشاره به ضرورت معرفی هر چه بیشتر هنر انقلابی به جامعه اظهار کرد: باید کمک کنیم تا دیگران هم این آثار را ببینند و مصرف کننده آن باشند.

این فعال فرهنگی با اشاره به اکران فیلم سینمایی «غریب» که درباره شهید محمد بروجردی تولید شده است، گفت: ما باید در این خصوص احساس تکلیف کرده و در حد توان به تماشای این فیلم رفته و برای دیدن آن هزینه کنیم و دیگران را نیز برای تماشا ترغیب کنیم.

کتاب‌های داستان باید در سبد کتابخوانی قرار بگیرند

وی با بیان اینکه کتاب‌های داستان باید در سبد کتابخوانی ما قرار بگیرند، تصریح کرد: ما در این بخش ضعف اساسی داشته بنابراین می‌بایست برای رشد کتاب خوانی در خانواده‌ها فرهنگ کتابخوانی را ترویج کرده و مصرف کننده کتاب‌های خوب باشیم بسیاری از کودکان ما رشد می‌کنند و به سنین بالاتر می‌رسند بدون آنکه یک بار کتاب کودک زنده یاد امیرحسین فردی درباره میرزا کوچک جنگلی را بخوانند.

ملکی معاف بیان کرد: قرار است در هفته‌های پیش رو فیلم سینمایی «مصلحت» که با الهام از زندگی مرحوم آیت الله محمدی گیلانی ساخته شده در گیلان اکران شود.

این فعال فرهنگی با اشاره به اینکه اگر یک اثر انقلابی هنرمندان این حوزه حمایت نشود دیگر انگیزه‌ای برای تولیدات این چنینی باقی نمی‌ماند، افزود: انگیزه تولید اثر را ما باید به هنرمندان بدهیم تا با مصرف آثار و با توزیع و پخش و تبلیغ آثار انقلابی در هرجایی و در حد توان دیده شود.

وی عنوان کرد: داستان‌نویسی که کتاب او به چاپ دوم نرسد نه خود انگیزه‌ای برای رشد خواهد داشت و نه ناشر میلی برای همکاری با او پیدا می‌کند.

مساجد و هیأت‌ها توزیع کننده آثار جبهه انقلاب باشند

ملکی با اشاره به اینکه همه ما و مساجد و هیأت‌ها می‌توانند هم مصرف کننده و هم توزیع کننده آثار هنری جبهه انقلاب باشند، گفت: بعد دیگر رسالت ما در مواجهه با مقوله‌ی هنر انقلابی، بحث تولید و آموزش است زیرا اگر قرار باشد هنرمند در دل آموزشگاه و دانشگاه تربیت شود کار خیلی سخت شود و هنرمند در معرض آسیب‌های فراوانی قرار می‌گیرد اما تصور کنید که مسجد و بسیج و هیأت، پایگاه هنر و تربیت هنرمند باشد بسیاری از آسیب‌ها یا نگرانی‌ها به خودی خود برطرف می‌شود.

این فعال فرهنگی با بیان اینکه مسجد به تولید آثار با محتوای سالم و انقلابی کمک می‌کند، افزود: در سال‌های ابتدایی انقلاب مساجد به شکل خوبی پایگاه هنر بودند و در همین مسجد ماسال ما گروه سرود و تواشیح داشتیم.

ملکی معاف با اشاره به اینکه مساجد و هیأت‌ها، می‌توانند پایگاه آموزش هنری به نوجوانان و جوانان محله خود باشند، افزود: این اماکن می‌توانند محل عرضه و ارائه محصولات هنری و محل برگزاری رویدادهای تولید محور آثار هنری و معرفی چهره‌های جوان و تازه نفس به مدیریت فرهنگی کشور باشند.

نمازگزاران استعدادهای فرزندان خود را جدی بگیرند

وی با بیان اینکه نمازگزاران و اعضای مسجد می‌توانند استعدادهای هنری فرزندان خود را جدی‌تر بگیرند و برای شکوفایی و رشد، در کنارشان باشند، گفت: این تلقی که اگر نهادهایی مثل مسجد هنر کشور را نجات ندهند از دستگاه‌های فرهنگی چنین کاری بر می‌آید یک تلقی غلط و خطرناک است کما اینکه گفتیم هنرمندان موفق انقلاب اسلامی و تجربه‌های موفق انقلاب اسلامی در حوزه هنر، عمدتاً محصول دانشکده هنر و آموزشگاه‌ها نبودند بلکه در همین مساجد و در مواجهه با پدیده‌ی انقلاب شکل گرفتند.

وی افزود: اگر می‌خواهیم در فرهنگ کشور تحولی ایجاد کنیم این تحول از مسیر هم افزایی با مساجد و مراکز انقلابی و دینی و از مسیر بها دادن به هنر انقلابی در مواجهه با هنر سخیف و منحرف می‌گذرد.

منبع:مهر

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://reihaan.ir/?p=13552

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

پربحث ترین ها

تصویر روز:

پیشنهادی: