تاریخ انتشار : دوشنبه 29 فروردین 1401 - 20:37
کد خبر : 748

تولید دانش بنیان برنج، راهکاری برای کاهش هزینه‌های تولید در گیلان

تولید دانش بنیان برنج، راهکاری برای کاهش هزینه‌های تولید در گیلان
تولید ارقام پرمحصول برنج در گیلان به کمک دانش فنی، از راهکار‌های توسعه و شکوفایی اقتصاد در استان است.

به گزارش آژانس خبری ریحان؛ موسسه تحقیقات برنج کشور به عنوان یکی از نهاد‌های دانش بنیان با تولید ارقام پر محصول با کیفیت برنج نظیر آنام ، گیلار ، تیسا ، نقش موثری در کاهش هزینه‌های تولید، صرفه جویی در مصرف آب، افزایش درآمد کشاورزان و در نهایت حفاظت از محیط زیست دارد.

هرسال حدود یک میلیون و ۱۰۰ هزار تن شلتوک و ۷۵۰ هزار تن برنج سفید در گیلان تولید می‌شود.

گیلان ۲۳۸ هزار هکتار شالیزار دارد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.