مردم کلید اساسی قدرت نظام هستند

به گزارش آژانس خبری ریحان؛ یادواره ۹۰ شهید بخش گورابزرمیخ شهرستان صومعه‌سرا عصر امروز با حضور سردار محسن رضایی از فرماندهان هشت سال دفاع مقدس در پایگاه نظامی میرزا کوچک خان در مسجد جامع شهر گورابزرمیخ برگزار شد.

 

سردار محسن رضایی از فرماندهان هشت سال دفاع مقدس با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و میرزا کوچک جنگلی و با استناد به آیات قرآن کریم گفت: شهیدان زنده هستند و در پیشگاه خداوند روزی می‌خورند و از نعمت‌های الهی بهره‌مند می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه استان گیلان تاریخ پرافتخاری دارد و مهد علما و فقها و عارفان بزرگی است افزود: گیلانیان همیشه در صحنه حضور چشمگیر داشته و گیلان مرکز مبارزات میرزا کوچک خان بزرگ بوده است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با ذکر خاطراتی از عملیات هشت سال دفاع به مجاهدت‌های رزمندگان گیلانی درهشت سال دفاع مقدس اشاره کرد وگفت: ایثار، مجاهدت، فداکاری و از خود گذشتگی رزمندگان گیلانی در ۸ سال دفاع مقدس در تاریخ ثبت شده است و تقدیم ۸هزار شهید، ۲ هزار و ۶۰۰ آزاده و ۲۰ هزار جانباز گواه این مجاهدت‌ها و پای کار بودن مردمان این سرزمین شهیدپرور و ولایتمدار است.

دبیر شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا بابیان اینکه مردم کلید اساسی قدرت نظام هستند و باید به مردم و جوانان اعتماد کرد افزود: حضور مردم در صحنه اقتدار ما رانشان می‌دهد و دشمنان از این اقتدار و حضور مردم که پشت سر انقلاب اسلامی و رهبری ایستاده‌اند وحشت دارند.

سردار محسن رضایی به شکست اسرائیل در غزه اشاره کرد و گفت:اسرائیل با محاسبات اشتباه در جنگ غزه ۱۵ ماه جنایت کرد، اما با ۲ هزار کشته، ۵ هزار مجروح، ۸۰ میلیارد دلار خسارت و محکوم شدن از سوی سازمان ملل و اکثر آزادی خواهان جهان مجبور به آتش بس و پذیرش شکست شد.