اعزام مشمولان وظیفه عمومی به مراکز آموزشی

به گزارش آژانس خبری ریحان؛ سرهنگ اسماعیل رجب‌زاده با تاکید بر لزوم حضور بدون تاخیر مشمولان در ساعت اعلامی برای پیشگیری از ایجاد خلل در روند اعزام، از اجرایی شدن کاهش مدت خدمت از ۲۴ ماه به ۲۱ ماه، خبر داد و گفت: سربازانی که به صورت غیر بومی با فاصله بیش از ۲۰۰ کیلومتر از محل زندگی خدمت می‌کنند از مدت قانونی خدمت آنها ۳ ماه دیگر کسر می‌شود.

وی افزود: طبق موارد مندرج در برگه‌های اعزام به خدمت، آن دسته از مشمولانی که برای اعزام توسط سازمان وظیفه عمومی فراجا مستقیماً به مراکز آموزش معرفی شده‌اند، می‌بایست به صورت خود معرف، خودشان را به مراکز درج شده در برگه‌های محل مراجعه معرفی کنند.

معاون وظیفه عمومی فرماندهی انتظامی گیلان گفت: سایر مشمولان باید رأس ساعت ۷ تاریخ درج شده در برگه‌های اعزام روز دوشنبه اول اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ با به همراه داشتن اصل مدارک مورد نیاز شامل برگه اعزام به خدمت، برگه محل مراجعه، کارت واکسیناسیون، کارت ملی، شناسنامه، مدارک مربوط به شرایط خاص متاهلان، پدر نظامی شاغل یا بازنشسته، گواهی فوت والدین، جانبازان و خانواده درجه یک شهداء و … در معاونت وظیفه عمومی فرماندهی انتظامی گیلان واقع در آدرس رشت – بلوار فاتحان نبل الزهرا- کیلومتر ۳ جاده رشت به قزوین – جنب پلیس راهنمایی و رانندگی حضور داشته باشند.

سرهنگ اسماعیل رجب‌زاده افزود: طبق ابلاغ ستاد کل نیرو‌های مسلح مدت دوره آموزش رزم مقدماتی سربازان، ۶ هفته است و اعزام به مرخصی در طول دوره امکان‌پذیر نیست.

وی خاطرنشان کرد: متقاضیان در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر می‌توانند از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان وظیفه عمومی فراجا به نشانی www.vazifeh.police.ir، سامانه تلفن گویا به شماره ۰۹۶۴۸۰ و یا کانال سازمان از آخرین اخبار مربوطه مطلع شوند.