اجرا نشدن مصوبات ستاد رفع موانع تولید، مصداق ترک فعل است

به گزارش آژانس خبری ریحان؛ هادی حق‌شناس عصر امروز در جلسه ستاد استانی تسهیل و رفع موانع تولید که با حضور مدیران دستگاه‌های اجرایی، مسئولان قضایی و نمایندگان بخش خصوصی در سالن شهید انصاری استانداری برگزار شد، با تأکید بر لزوم اجرای دقیق و کامل مصوبات این ستاد اظهار داشت: مصوبات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید، در چارچوب قوانین و اختیارات قانونی، لازم‌الاجرا بوده و هرگونه تعلل یا کوتاهی در اجرای آنها، مصداق ترک فعل محسوب می‌شود.

وی با بیان اینکه حمایت از تولید و صیانت از اشتغال موجود از اولویت‌های دولت چهاردهم است، افزود: هدف از تشکیل این ستاد، ایجاد هماهنگی میان دستگاه‌های اجرایی به‌منظور رفع موانع تولید و تسهیل امور واحد‌های تولیدی و صنعتی است و تمامی مدیران موظف‌اند در چارچوب وظایف قانونی خود، مصوبات را به‌صورت کامل اجرایی کنند.

استاندار گیلان همچنین خواستار ارائه گزارش عملکرد دقیق دستگاه‌های اجرایی در خصوص مصوبات پیشین شد و تأکید کرد: سازمان صنعت، معدن و تجارت استان موظف است روند پیگیری و اجرای مصوبات را به‌صورت ماهانه در جلسات ستاد ارائه کند.

 

اجرا نشدن مصوبات ستاد رفع موانع تولید، مصداق ترک فعل استمعرفی ۶۶ طرح اقتصادی به بانک‌ها

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت گیلان هم در این نشست گفت: ۶۶ طرح اقتصادی صنعتی، گردشگری و کشاورزی با بیش از ۸۵۹ میلیارد تومان به بانک‌ها معرفی شدند.

 

رسیدگی به مشکلات ۲۹ واحد تولیدی گیلان

تیمور پورحیدری در ادامه به رسیدگی مشکلات ۲۹ واحد تولیدی استان اشاره کرد و گفت: عمده مشکلات مطرح شده تقسیط مجدد و امهال تسهیلات، مساعدت فنی و تسهیل در صدور مجوزهاست.

در ادامه این نشست، جمعی از مدیران واحد‌های تولیدی و صنعتی استان به بیان مسائل و مطالبات خود در حوزه‌هایی از جمله تأمین مواد اولیه، دریافت تسهیلات بانکی، مشکلات مالیاتی و دریافت مجوز‌های زیست‌محیطی پرداختند.

پس از طرح این موارد، استاندار دستورات لازم را برای بررسی، پیگیری و رفع موانع مطرح شده صادر کرد و دستگاه‌های مسئول را موظف کرد ظرف مدت زمان مشخص، گزارش اقدامات انجام‌شده را به دبیرخانه ستاد ارائه کنند.