به گزارش آژانس خبری ریحان، تیمور پور حیدری در همایش HSE (بهداشت ، ایمنی و محیط زیست ) در جمع صنعتگران با اشاره به وجود حدود ۶۰۰ واحد صنعتی راکد در استان گفت: تعدادی از این واحدها توسط بانک ها تملک شده اند که موجب تعطیلی واحدهای صنعتی و از بین رفتن اشتغال می شود و با این اقدام خود به ضد تولید تبدیل شده اند.
وی اظهار داشت: می توانیم تحریم ها را با وجود دلسوزان صنعت و فعالان اقتصادی پشت سر بگذاریم اما امروز خود تحریمی ما را اذیت می کند؛ بانک ها یکی از عوامل ضد تولید در کشور هستند و متاسفانه با قوانین دست و پاگیرشان موجب شدند که واحدهای بسیاری با مشکل مواجه شوند.
پورحیدری ، دغدغه واحدهای صنعتی را از وظایف اصلی اداره کل صنعت، معدن و تجارت دانست و با اشاره به قطع برق واحدهای صنعتی استان اظهار داشت: طی چندماه اخیر در حوزه انرژی دچار مشکل شدیم و گلایه های بسیاری از سوی واحدهای صنعتی در استان شاهد بودیم که البته پیگیری ها و دستورات مدیریت ارشد استان موجب شد که عقب ماندگی های ناشی از قطع برق را در حوزه تولید جبران کنیم و به استان های برخوردار از این انرژی برسانیم .
پورحیدری سهم انرژی برق درحوزه صنعت گیلان را ۱۵ درصد عنوان کرد و گفت: در صورتی که گرفتاری های فراوانی که در حوزه تولید داریم موضوع تامین برق واحدهای صنعتی را حل نکنیم این مشکل به صورت ریشه ای نمایان می شود و مشکلات عدیده ای را بههمراه خواهد داشت.
وی اظهار داشت: بدلیل ظرفیت های گیلان و برندهایی که در حوزه صنعت و ظرفیت های صادراتی داریم واحدهای صنعتی با وجود همه محدودیت ها در حال تلاش و بروز رسانی خود هستند و در همین ارتباط یک فضای همدلی ایجاد شده که بتوانیم به حوزه صنعت کمک کنیم.
مدیرکل صمت گیلان از همراهی شرکتهای برق منطقه ای و توزیع برق گیلان نیز قدر دانی کرد و گفت: اگرچه هنوز ما از وضعیت موجود راضی نیستیم ولی امید داریم تا بتوانیم در فضای همدلی این مشکلات واحدهای صنعتی را رفع کنیم.
HSE متولی و عهده دار کلیه مسائل مربوط به بهداشت کار، صنعتی و محیط، ایمینی و محیط زیست که از حرف اول کلمات Health به معنی بهداشت و Safety به معنی ایمنی و همچنین Environment به معنی محیط زیست تشکیل شده است.
فلسفه HSE در صنعت نفت، درراستای توسعه پایدار و کرامت انسان از طریق نگاهی سیستماتیک و مرتبط با عوامل مختلف بهداشت، ایمنی و محیط زیست صنعت نفت در زندگی انسان رشد و توسعه همه جانبه کشور اهمیت ویژه ای را ایفا می کند. این فلسفه و نگرش، استراتژی به حداقل رساندن اثرات نا مطلوب صنعت بر محیط و افزایش اثرات مطلوب آنها با تأمین ایمنی همه جانبه کلیه کارکنان و همکاران سازمان، تجهیزات و تاسیسات، به صفر رساندن حوادث و آسیبها از طریق حذف شرایط نا ایمن و ارتقاء سلامت افراد، ایمنی و محیط زیست در کلیه سطوح سازمان و حفاظت از محیط زیست به عنوان سرمایه بشریت را دنبال می کند. مقوله های بهداشت، ایمنی و محیط زیست بطور جداگانه در طی سالهای متمادی در صنعت نفت مطرح بوده است، اما نگاه امروز نگاهی نو، سیستماتیک و همه جانبه تحت یک مدیریت واحد میباشد.
نظام مدیریت یکپارچه HSE با ایجاد بستر فرهنگی خلاق و نگرشی نو و سیستماتیک، به تبیین تأثیر متقابل عوامل بهداشت، ایمنی و محیط زیست پرداخته و از این طریق نواقص، مخاطرات بالقوه، حوادث و مشکلات را بطور نظام مند مورد ارزیابی قرار داده و روشهای مبتنی بر پیشگیری را ارائه میدهد.