هر گونه اقدام درباره حجاب باید مبتنی بر قانون باشد

نماینده مردم میانه در مجلس گفت: کشف حجاب خلاف شرع و قانون است اما هر گونه اقدام در این زمینه باید مبتنی برقانون باشد.

به گزارش آژانس خبری ریحان، سیدمرتضی حسینی در جلسه علنی امروز (یکشنبه ۲۰ فروردین) مجلس شورای اسلامی طی تذکر شفاهی اظهار داشت: کشف حجاب خلاف شرع و قانون است و باعث آزردگی مؤمنان می‌شود اما تذکر بنده به سردار رادان فرمانده نیروی انتظامی آن است که احضار افراد و معرفی آنها به دستگاه قضا حکیمانه و عملی نیست.

وی تاکید کرد: هرگونه اقدام در این زمینه باید مبتنی بر قانون مجلس باشد و ما نباید در دام جدیدی که دشمن برای ما پهن کرده است بیفتیم.

نماینده مردم میانه خطاب به فرمانده کل انتظامی کشور گفت: بهتر است ما تمام توان خود را برای امنیت راه‌ها و جاده‌ها، مبارزه با افراد هنجارشکن، زورگویان و معتادان متجاهر بگذاریم.

منبع:مهر

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://reihaan.ir/?p=13968

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها

پربحث ترین ها

تصویر روز:

پیشنهادی: