صدور دستور جلب مقصران حادثه سقوط منجر به فوت کودک اهوازی

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان خوزستان اعلام کرد در پی اعلام مفقودی کودک اهوازی در کوی مدرس اهواز دستورات لازم به مراجع انتظامی و امدادی صادر شد و پس از جست و جو مشخص شد نامبرده در یکی از حفاری‌های پروژه‌های آبفا سقوط کرده است.

آژانس خبری ریحان :

صادق جعفری چگنی دادستان گفت: بلافاصله معاون دادستان مرکز استان و بازپرس کشیک دادسرای اهواز با حضور در محل و حاضرکردن اکیپ ویژه بررسی صحنه جرم با صدور دستورات قضایی و اخذ نظریه کارشناس حوادث و جمع آوری ادله دستور جلب متهمان مربوطه را جهت طی روند قضایی صادر کردند.

وی ادامه داد: قبلا دادستانی کتبا از باب حقوق عامه و پیشگیری از هرگونه حادثه‌ای تذکرات لازم را داده بود که هر در دو موضوع برخورد با مقصران حادثه و ترک فعل مسئولان ذیربط پیگیری خواهد شد.

وی با عرض تسلیت به خانواده جان باخته، عنوان کرد: در احقاق حقوق مردم، حفظ حقوق عامه و اجرای قانون از هیچ اقدامی دریغ نخواهیم کرد و از ماه‌های گذشته اخطارها و تذکرات لازم قانونی به شرکت آبفا در خصوص این پروژه داده شده بود .

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://reihaan.ir/?p=12202

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها

پربحث ترین ها

تصویر روز:

پیشنهادی: