صاعقه جان ۲ نفر را در کرمانشاه گرفت

مدیرکل مدیریت بحران استان کرمانشاه از فوت دو نفر در استان طی روز‌های اخیر به دلیل برخورد صاعقه خبر داد.

آژانس خبری ریحان :

افشین یگانه اظهار کرد: طی روز‌های اخیر که شاهد بارندگی و رعد و برق در نقاط مختلف استان بودیم، متاسفانه دو نفر جان خود را از دست دادند که یک نفر در صحنه و یک نفر در گیلانغرب بود. این افراد در فضای باز قرار داشتند و به دلیل برخورد صاعقه دچار حادثه شده و جان خود را از دست دادند.

مدیرکل مدیریت بحران استان کرمانشاه با بیان اینکه در فصل بهار به دلیل شرایط آب و هوایی امکان بروز صاعقه خصوصا در لحظاتی که بارندگی داریم وجود دارد، به افراد توصیه کرد در زمان بارندگی و رعد و برق در فضای باز قرار نگیرند و تا حد امکان در منزل بمانند.

بارش‌های پراکنده همراه با رعد و برق از روز جمعه در استان کرمانشاه آغاز شد و بنا به اعلام هواشناسی تا فردا (سه شنبه) ادامه دارد.

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://reihaan.ir/?p=16873

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها

پربحث ترین ها

تصویر روز:

پیشنهادی: