به گزارش آژانس خبری ریحان، مرتضی امینی پیش از ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه در اداره کل تعزیرات گیلان با اشاره به افزایش دریافت گزارشات مردمی در خصوص قاچاق چوب، با توجه به افزایش آن در استانهای شمالی کشور اظهار کرد: از حدود چهار هزار پرونده در سال گذشته، حدود دو هزار و ۷۰۰ پرونده مربوط به قاچاق چوب بوده که مورد بررسی قرار گرفت.
وی با بیان اینکه سازمان تعزیرات مرجع رسیدگی به تخلفات بوده، است، گفت: تعزیرات کنترلگر بازار بوده و مجموعه مشترک تعزیرات حکومتی به عنوان کمک به دستگاههای نظارتی و ضابطین و همچنین کشف تخلفات درحال ارائه خدمت و نظارت میباشد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی گیلان با تاکید بر اینکه برای مقابله با قاچاق نیاز به اصلاح قانون است چراکه در گذشته قاچاقچیان چوب صرفاً با جریمه نقدی مواجه شده که این موضوع بازدارنده نیست تصریح کرد: سرعت در رسیدگیها یکی از شاخصههای تعزیرات حکومتی بوده و با توجه به مصوبه اخیر سران قوا در اختیارات تعزیرات حکومتی، میزان مجازاتها افزایش یافته است.
به گفته امینی مجازاتها تا پنج برابر افزایش یافته و اختیار پلمپ واحد صنفی تولیدی و توزیعی نیز در اختیار سازمان قرارگرفته است، گفت: برخورد با کم فروشی در حوزه آرد و نان بر عهده تعزیرات است اما بحث کیفیت نان مربوط به جهاد کشاورزی و دستگاههای متولی میباشد.
وی با بیان اینکه با توجه به تولید مرغ در گیلان و اینکه مردم استان زحمت محیط زیستی تولید مرغ را تحمل میکنند، افزود: با توجه به فرایند تولید مرغ در گیلان وجود کمبود در استان شایسته نبوده لذا برای جلوگیری از قاچاق مرغ، نظارت بر ورودی استان ازجمله رودبار را افزایش داده تا مشکل کمبود مرغ متوجه مردم عزیز گیلان نشود.
مدیرکل تعزیرات حکومتی گیلان با اشاره به آغاز تنها عادلانهسازی یارانهها نظارت بر نانواییها افزایش پیدا کرد، خاطرنشان کرد: برای جلوگیری از تعطیلی و به زحمت افتادن مردم در پی تعطیلیهای نانواییها پلمپ و مجازات نانواییهایی که با تعطیلی، مردم را دچار آسیب کردند افزایش یافته و سهمیه آنها را قطع و حتی به نانواییهای مجاور به صورت تشویقی خواهیم داد
امینی با اشاره به طرح تشویقی برای نانواییهایی که به درستی عمل میکنند، گفت: سهمیه فوق العاده آرد برای نانواییهایی که خوب کار میکنند در نظر گرفته میشود و با نانواییهایی که تخلف کنند به صورت جدی برخورد در برخورد با متخلفان هیچ گونه مماشاتی صورت نمیگیرد.
وی با اشاره به اینکه تاکنون ۵۴۷ اکیپ گشت مشترک از ابتدای سال که مجموعا منجر به بازرسی چهار هزار و ۱۳۹ واحد بوده، انجام شده است، گفت: از ابتدای سال ۱۰ هزار و ۱۵۵ پرونده وارده تعزیرات شد که ۹ هزار و ۵۲۶ پرونده مختومه، رسیدگی و اجرای حکم شده و در نتیجه پیگیریها در سه ماهه گذشته رتبه اول کشوری در گشتهای مشترک در بحث نظارت بر بازار به استان گیلان تعلق گرفت.