ریزش دیوار در شیراز جان یک کودک را گرفت

سرپرست سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری شیراز گفت: ریزش دیوار منزل قدیمی جان دختربچه ۷ ساله را گرفت

آژانس خبری ریحان :

هادی عیدی پور شنبه ۵ فزوردین به خبرنگاران گفت: امروز سامانه ۱۲۵ آتش نشانی شیراز خبری مبنی بر وقوع حادثه ریزش دیوار منزل قدیمی در خیابان حضرتی را دریافت وبلافاصله تیم‌های عملیاتی از آتش نشانان امداد و نجات از ایستگاه‌های ۱۴، ۱۹،۳ و ۱۱ به همراه ۴ دستگاه خودرو به محل حادثه اعزام شدند.

عیدی پور در خصوص جزئیات این حادثه افزود: آتش نشانان پس از حضور در محل و ارزیابی اولیه متوجه شدند بر اثر ریزش دیوار مشترک بین دو منزل قدیمی در قسمت حیاط دختربچه‌ای ۷ ساله که از اتباع بوده، در زیر آوار گرفتار شده است.

وی اضافه کرد: با رسیدن تیم عملیاتی، اقدامات لازم امداد و نجات و جستجو انجام گرفت، که با تلاش آتش نشانان و آواربرداری، کودک تحویل عوامل اورژانس داده شد، اما متاسفانه به رغم تلاش‌های تیم اورژانس جان خود را از دست داد.

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://reihaan.ir/?p=11228

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها

پربحث ترین ها

تصویر روز:

پیشنهادی: