پورحیدری:

رئیس اتاق اصناف و رئیس اتحادیه صرفاً یک عنوان فرمایشی نیست

تیمور پورحیدری در حاشیه بازدید از میدان میوه و تره بار آزادی رشت گفت: مشکلات و چالش‌های بازار میوه و تره بار ریشه یابی می شود و با سایر دستگاههای نظارتی مرتبط فرآیند قیمت‌گذاری و عرضه؛ زیر ذره‌بین نظارتی قرار دادیم.
پورحیدری صمت گیلان- آژانس خبری ریحان

به گزارش آژانس خبری ریحان؛ مدیرکل صنعت، معدن و تجارت گیلان با بیان اینکه سطح نظارتی روسای اتحادیه های صنفی باید افزایش یابد، تاکید کرد: در این بازدید سرزده شاهد ضعف عمل کرد اتحادیه میوه و تره بار رشت بودیم و قطعاً با اهمال و سستی عملکرد وظایف ذاتی اتحادیه‌ها حسب قانون برخورد جدی صورت خواهد گرفت.

وی با اشاره به این که علیرغم نظارت‌های میدانی بازرسین صمت، جهاد کشاورزی و تعزیرات، تکالیف مشخصی بر عهده روسای اتحادیه ها برای نظارت بر سطح عرضه محصول و خدمات می باشد، تصریح کرد: رئیس اتاق اصناف و رئیس اتحادیه صرفاً یک عنوان فرمایشی نیست بلکه ساماندهی و نظارت بر امور و فعالیت های واحد های تحت پوشش آن اتحادیه در اولویت نخست قرار دارند.

تیمور پورحیدری با عدم پذیرش فرافکنی در گران فروشی انواع میوه و صیفی جات؛ این روند را تخلف محرز دانست و به بازرسین اداره کل صمت دستور داد با اخلالگران نظم و گرانفروشان بازار میوه و تره بار به شدت برخورد گردد و گفت: هرگونه بهانه واهی در افزایش خودسرانه قیمت‌ها پذیرفته نیست.

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://reihaan.ir/?p=147

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها

پربحث ترین ها

تصویر روز:

پیشنهادی: