به گزارش آژانس خبری ریحان؛ حسین افشین، صبح شنبه در بازدید از مجموعه کارگاهی دانشبنیان فشتام رشت در جمع خبرنگاران با اشاره به اهمیت شرکتهای دانشبنیان در تولید، اشتغال و اقتصاد اظهار داشت: شرکتهای دانش بنیان محور توسعه هستند و باید حمایتهای ویژهای از آنها صورت گیرد.
معاون علمی رئیسجمهور، گفت: بستههای حمایتی مناسبی برای شرکتهای دانشبنیان در نظر گرفته شده است و دولت چهاردهم رویکرد تولید بر پایه دانشبنیان را دنبال میکند.
افشین با بیان اینکه در حال حاضر بیش از ۱۰ هزار شرکت دانشبنیان در کشور فعال هستند، تصریح کرد: سهم گیلان از این تعداد تنها ۱۰۰ شرکت است، در حالی که این استان ظرفیتهای بالقوه زیادی در زمینههای زیستی و نیروی انسانی دارد.
معاون علمی رئیسجمهور، خاطر نشان کرد: با این پتانسیل بالا، میتوان تعداد شرکتهای دانشبنیان گیلان را در یک بازه کوتاه دو برابر کرد.
وی به لزوم تمرکز شرکتهای گیلان بر فناوریهای جدید مانند هوش مصنوعی در حوزههایی چون کشاورزی اشاره کرد و گفت: گیلان یکی از قطبهای کشاورزی کشور است و شرکتهای دانشبنیان فعال در این حوزه میتوانند با بهرهگیری از فناوریهای نوین، به بهرهوری بیشتر دست یابند.
معاون علمی رئیسجمهور تأکید کرد: این سفر با هدف بررسی وضعیت شرکتهای دانشبنیان و ارائه مشاوره و حمایتهای مالی صورت گرفته و امیدواریم در پایان این سفر، یک جمعبندی مثبت و برنامهریزی برای گسترش این شرکتها در گیلان داشته باشیم.
در این بازدید، هادی حقشناس، استاندار گیلان نیز به اهمیت منابع انسانی مستعد گیلان اشاره کرد و اظهار داشت: گیلان استانی با پتانسیل بالاست و هدف ما این است که تعداد شرکتهای دانشبنیان استان را در قالب برنامه پنجساله هفتم حداقل سه برابر کنیم.
جبار کوچکینژاد، نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی، نیز در این مصاحبه با اشاره به برنامه هفتم توسعه و هدف افزایش تعداد شرکتهای دانشبنیان به ۳۰ هزار واحد در کشور، اظهار داشت: اگر دولت به اجرای این برنامه پایبند باشد، شاهد شکوفایی شرکتهای دانشبنیان در استان گیلان خواهیم بود.