دستگیری سارق با ۲۷ فقره سرقت در اسکو

جانشین فرمانده انتظامی آذربایجان شرقی از دستگیری سارق سابقه دار و کشف ۲۷ فقره پرونده سرقت در شهرستان اسکو خبر داد.

آژانس خبری ریحان :

سردار علی محمدی در تشریح جزئیات این خبر، گفت: ماموران پلیس آگاهی شهرستان اسکو در حین گشت زنی در سطح حوزه استحفاظی به یک دستگاه خودروی سواری پراید مشکوک و پس از استعلام پلاک خودرو متوجه شدند که دارای سابقه سرقت از شهرستان همجوار است که بلافاصله خودرو را متوقف و به مقر پلیس دلالت دادند.

وی ادامه داد: راننده خودرو دستگیر شده در بازجویی‌های به عمل آمده به یک دستگاه خودروی سرقتی دیگر و ۲۵ فقره سرقت محتویات داخل خودرو اعتراف کرد.

وی تصریح کرد: در این عملیات دو خودروی سرقتی به همراه لوازم داخلی و قطعات خودروی مسروقه از مخفیگاه سارق کشف و متهم پس از تکمیل پرونده مقدماتی تحویل مراجع قضایی و با صدور قرار مناسب روانه زندان شد.

محمدی به شهروندان توصیه کرد: برای پیشگیری از سرقت خودرو از پارک خودرو در محیط‌های خلوت و فاقد روشنایی خودداری و اتومبیل خود را به تجهیزات ایمنی مجهز کنند.

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://reihaan.ir/?p=15217

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها

پربحث ترین ها

تصویر روز:

پیشنهادی: