خروج خودروهای منطقه آزاد از محدوده قانونی حکم قاچاق خواهد داشت

خودرو پلاک منطقه آزاد انزلی- آژانس خبری ریحان

به گزارش آژانس خبری ریحان، مرتضی امینی با تکذیب افزایش محدوده تردد خودروها با پلاک منطقه آزاد انزلی و اینکه در این خصوص هیچ قانون جدیدی مصوب نشده، افزود: مدتی است خودروهایی با پلاک منطقه آزاد انزلی در شهرهای تالش و آستارا در حال خرید و فروش است و گفته شده که تردد خودروهایی با پلاک منطقه آزاد در این شهرستان‌ها مجاز است.

وی  با رد این موضوعات، تأکید کرد: اگر خودروهای پلاک منطقه آزاد انزلی را خارج از محدوده تردد، مشاهده کنیم، کالای قاچاق محسوب شده، آن را توقیف می‌کنیم و تحویل منطقه آزاد خواهیم داد و پرونده متخلفان جهت سیر مراحل قضایی خارج از نوبت به تعزیرات حکومتی گیلان ارجاع خواهد شد

مدیرکل تعزیرات حکومتی گیلان با بیان اینکه باید طبق مصوبه هیأت وزیران عمل شود، اظهار داشت: قوانین موجود محدوده تردد خودروها با پلاک منطقه آزاد انزلی تا شعاع ۵۰ کیلومتر است.

تعزیرات حکومتی در پرونده های مربوط به سه حوزه خدمات و کالا، بهداشت و درمان و قاچاق کالا و ارز فعالیت دارد.

منبع

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://reihaan.ir/?p=5104

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها

پربحث ترین ها

تصویر روز:

پیشنهادی: