تاریخ انتشار : چهارشنبه 5 مرداد 1401 - 6:59
کد خبر : 7128

ادامه سیاست های تشویقی واحدهای نانوایی منتخب

ادامه سیاست های تشویقی واحدهای نانوایی منتخب

به گزارش آژانس خبری ریحان، امام پناهی در جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان که با حضور مدیر کل غله و رئیس سازمان بسیج اصناف استان برگزار شد، اظهارداشت: تراکم جمعیتی مقیم شهرستان، حجم بالای جمعیت سیال که جهت انجام امور گوناگون نظیر پیگیری مسائل درمانی و اداری ناگزیر از ورود و خروج روزانه به

به گزارش آژانس خبری ریحان، امام پناهی در جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان که با حضور مدیر کل غله و رئیس سازمان بسیج اصناف استان برگزار شد، اظهارداشت: تراکم جمعیتی مقیم شهرستان، حجم بالای جمعیت سیال که جهت انجام امور گوناگون نظیر پیگیری مسائل درمانی و اداری ناگزیر از ورود و خروج روزانه به رشت می‌باشند و نیز رتبه نخست استانی رشت از حیث پذیرایی و اسکان گردشگران و هموطنانی که این شهرستان را به عنوان مقصد مسافرت خود انتخاب می نمایند، لزوم توجه بیشتر مسئولان استانی به وضعیت سرانه اختصاص یافته و افزایش سهمیه آرد فوق العاده به شهرستان را بیش از پیش ضروری ساخته است.

 امام پناهی با ذکر نیاز به برنامه ریزی بر اساس مولفه های آماری و جمعیتی و نظارت دقیق بر فعالیت نانوایان در ایام تعطیلات و پذیرایی از هموطنان، گفت: تلاش واحدهای خبازی منتخب(امین) در پاسخگویی مناسب به انتظارات به حق مردم برای دسترسی آسان به نان با کیفیت مطلوب، رعایت ساعات پخت، تعهد به مراعات موارد بهداشتی و التزام به رعایت امانت در توزین و توزیع، شایسته تقدیر بوده و مجموعه فرمانداری و دستگاه‌های مرتبط مصمم به استمرار حمایت های تشویقی از این واحدها می‌باشند.

وی افزود: ضروری است تا با تداوم پایش عملکرد نانوایان بخصوص در مناطق حاشیه ای و محلات، ضمن برخورد قاطع با هرگونه تعطیلی خودسرانه به بهانه‌های مختلف و عدم رعایت ضوابط بهداشتی و قانونی، نسبت به شناسایی واحدهای امین در سطح بخشداری ها و حوزه شهری رشت و معرفی آنان به فرمانداری، جهاد کشاورزی و اداره غله اقدام شود.

نماینده عالی دولت در مرکز استان با بیان لزوم نظارت بیشتر بر عملکرد نانوایان و رفع موانع دسترسی آسان و مطلوب مردم به نان و همچنین رفع شلوغی و ازدحام از برخی واحدهای خبازی، خاطرنشان کرد: بخشداران تابعه هر چه سریعتر نسبت به شناسایی و معرفی واحدهای بدون پروانه ای که تاکنون نسبت به رفع مشکل و دریافت مجوزهای قانونی اقدام نکرده‌اند به اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان و تعیین تکلیف اینگونه واحد ها اقدام نمایند.

منبع

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.