در سال ۱۴۰۰

افزایش ۱۰ درصدی ارزش صادرات غیر نفتی از گیلان

صادرات غیر نفتی -- آژانس خبری ریحان

به گزارش آژانس خبری ریحان؛ تیمور پورحیدری از محقق شدن هدفگذاری صادرات غیرنفتی گیلان در سال گذشته خبر داد و گفت: سال ۱۴۰۰، میزان صادرات غیرنفتی از گیلان ۷۲۰ میلیون دلار هدفگذاری شده بود که به همت تجار و بازرگانان گیلانی، این میزان صادرات از مرز ۷۳۰ میلیون دلار عبور کرد که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل‌تر ، ۱۰ درصد افزایش یافت.

وی با اشاره به رشد صادرات غیرنفتی از گیلان به رغم تحریم‌های شدید بر علیه کشورمان ، افزود : پارسال محصولاتی شامل محصولات نباتی، معدنی، صنایع غذایی، نساجی و پلاستیکی به کشور‌های روسیه، آذربایجان، قزاقستان و گرجستان صادر شد.

دبیر کارگروه توسعه صادرات غیرنفتی گیلان همچنین گفت: پارسال بیش از ۶ هزار مورد سفارش کالا ثبت شد و میانگین پاسخگویی برای هر ثبت سفارش ۳ روز بود که زمان مطلوبی در مقایسه با میانگین کشوری است.

تیمور پورحیدری با اشاره به صدور ۱۶۹ فقره کارت بازرگانی در سال گذشته، افزود: صدور کارت بازرگانی در سال گذشته ۲۱۹ درصد در مقایسه با سال ۹۹

افزایش داشت که نشان دهنده افزایش رغبت تجار برای توسعه بازرگانی در استان است.

مدیرکل صمت گیلان با اشاره به لزوم افزایش زیرساخت‌ها برای توسعه مبادلات تجاری در گیلان و صادرات به کشور‌های دیگر، گفت: گیلان ظرفیت فراوانی برای توسعه مبادلات تجاری گیلان با همسایگان دارد که با تقویت زیرساخت‌ها و امکانات ترانزیت دریایی و بندری توسعه خواهد یافت.

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://reihaan.ir/?p=250

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها

پربحث ترین ها

تصویر روز:

پیشنهادی: