آژانس خبری ریحان؛ مواد لازم برای تهیه بیف استراگانوف

فیله راسته گوساله یا گوسفند۱ کیلوگرم

قارچ ۱ کیلوگرم

پیاز درشت ۱ عدد

کره ۵۰ گرم

سیب زمینی ۵۰۰ گرم

آرد ۲ قاشق سوپ خوری

روغن به مقدار لازم

سیر ۲ حبه

شیر ۱ لیتر

خامه سفید صبحونه ۲ عدد

نمک و فلفل به مقدار لازم

ابتدا پیازو ریز و در روغن سرخ کنین گوشتهای خلالی نازک و باریک رو بهش اضافه کنین وقتی آبگوشت کشیده شد و به روغن افتاد و خوب سرخ شد یک لیتر آب جوش بریزین حرارتو کم کنین یکساعتی بزارین بپزه در ظرف دیگه ای کره رو آب کرده یک حبه سیر اضافه کنین عطرش که بلند شد قارچهای خرد شده رو اضافه کنین و تفت بدین میتونین همینجا آرد و با شیر سرد مخلوط کنین طوری که گلوله نداشته باشه به قارچ اضافه کنین میتونینم جداگانه سس سفید درست و به قارچ اضافه کنین بعدشم نمک و فلفلشو اندازه کنین نیم ساعتی بپزه و مرتب هم بزنین ته نگیره بخاطر آردش در آخرم خامه رو اضافه کنین و سس و گوشتو باهم مخلوط کنین ، سیب زمینی هارو خیلی باریک و خلالی خرد کنین و در روغن داغ سرخ کنین زیر مایه گوشت و قارچو خاموش کنین و در ظرفی که میخواین سرو کنین بریزین و بقیه خامه رو روش بریزین و در آخر سیب زمینی های سرخ شده رو روی بیف استراگانفتون بریزین و نوش جانتون کنین

منتظرتان هستیم